טבילה לרווקות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 18/08/09 10:43 כח באב התשסט

שאלה

שלום,

אני מסורתית ויש לי חבר כבר שנתיים (אנחנו לא שומרים נגיעה) רציתי לשאול אם אני צריכה לטבול במקווה אחרי השבעה ימיים נקיים כמו אשה נשואה.

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד
שלום רב,
קשה לי מאוד עם הביטוי "לא שומרים נגיעה" הרי זו לא אופציה לבחירה.
אני מרגיש כאילו מישהו שואל אותי שאלה על ברכת המזון ותוך כך מודיע שהוא לא "שומר כשרות" - קשה מאוד לברר מה דין ברכת המזון למי שאכל פיגולים.

מכל מקום שאלה כואבת זו נדונה בהרחבה, כולל תגובות רבות והתייחסות לתגובות.
עייני בקישור
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=188375

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן