שאלה
בס"ד
אני רואה חבר'ה חילונים מסתובבים עם בנות ומחליפים חברות כל יום. נהנים מהעולם בלי לשלם. מקנא מאוד. מה לעשות?
תשובה
בס"ד
לקנא באלו שכל היום מסתובבים עם בחורות זה כמו לקנא במישהו שמעשן שלוש חבילות סיגריות ביום. הוא נהנה מכל אחת ואחת. אין לו שום מעצורים - כיף לא נורמאלי.
לקנא בהם זה כמו לקנא באדם ששוקל מאה וחמישים קילו. כל הזמן הוא אוכל ואוכל ונהנה עד מאוד. אוכל מכל הבא ליד. בלי חשבון. קופץ מארוחה לחביתה. מ"במבה" ל"ביסלי" בלי חשבון - כיף לא נורמאלי.
לקנא בהם זה כמו באנשים המכורים לסם. לא יכולים בלעדיו. איתו הם נהנים כל רגע מהחיים. "היי" אחד גדול - כיף לא נורמאלי.
לקנא בהם זה כמו בלקנא בשיכור שכל היום שותה יין בירה או וייסקי. הוא נהנה מזה הנאה עילאית מרגיש "היי" "סוטול" ותופס ראש טוב - כיף לא נורמאלי.
לקנא בהם זה כמו לקנא באנשי עסקים - שעסוקים עד מעל לראש. רודפים כל היום אחרי כסף ועוד כסף. חיים במרוץ מתמיד מהזריחה ועד השקיעה להוסיף עוד כמה אפסים לחשבון הבנק - כיף לא נורמאלי.
לקנא בהם זה כמו,,,,
אפשר למלא כאן דפים על דפים. אבל אני מקווה שהבנת את כוונתי.
אין הנאה בלי מחיר - המחיר בסיגריות ובאוכל הוא קטן לעומת המחיר שהם משלמים מיד ובמזומן.
הם משלמים בדבר היקר ביותר שיש לאדם.
באהבה.
אין להם יכולת להחזיק קשר.
אין להם נאמנות
אין להם "אהבה".
ה"אהבה" הכי הכי "נצחית" שלהם מחזיקה מעמד כמה ימים. אחר כך הם כבר לוטשים עיניים לאחרות.
הבחורות הנאמנות שלהן מגיבות גם הן כנ"ל.
אז במה אתה כבר מקנא?
הלואי היה להם עשרה אחוזים
מה"אהבה"
ה"קשר"
וה"יחד"
וה"בטחון"
וה"שלוה"
וה"אחוה"
וה"שלום"
וה"רעות"
שיש בין זוגות שנאמנים זה לזה.
כתבתי "עשרה אחוז" - הגזמתי הגזמה מוחלטת.
בהצלחה