אמירת ברכות השחר בזמן הנחת תפילין

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת הגולן 01/12/09 09:58 יד בכסלו התשע

שאלה

שלום הרב חבר שלי שואל אם הוא יכול להניח תפילין ובזמן הנחת תפילין הוא יכול לברך ברכות השחר למרות שאסור לדבר בזמן הנחת תפילין? תודה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום.

אסור לברך שום ברכה בין הנחת תפילין של יד לשל ראש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן