אבא תרחם!!!!!

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 14/05/07 00:30 כו באייר התשסז

שאלה

שלום..

אני נורא מתוסכלת...אני עדיין לא מבינה איך כל פעם שאני שואלת את השאלה האת עונה לי רה" מברכים על הטובה כשם שמברכים על הרעה" או יש דברים שאני לא יכולה להבין.."נסתרות דרכי ה'"

אבי חולה בסרטן מאד חמור מצבו מדרדר מיום ליום והרופאים פסימים... איך יכול הקב"ה להתאכזר לבן אדם במשך רב שנותיו לפני מיתתו? די שהיה הורג אותו בצורה אחרת!!! למה??? מה ללמד אותנו?? שימצא דרכים אחרות!!!!!!!! המשפחה שלי מתפרקת!!!!!!!!!!!!! אמא שלי מתמוטטת ואבא שלי רואה את המוות מול העיניים!!!!!!!!!!!!! המצב בכלכלי קטסטרופה!!!!!!!!! כולם בהסטריה.... ראש המשפחה הופך להיות חלש עמוד השידרה של הבית מתפרק נפשית וגופנית......חברה שלי נפטרה מסרטן לפני שנה קראו לה שירה לפני שבועיים עוד אחת קראו לה ליאת ליפני 5 ימים עו אחת קראו לה נעה.....יום יום אנשים מתיפ ומשפחות מתפרקות... אמא לשלושה ילדים ובעל נכה שאין לו משפחה....כמה אפשר לפקוד את בית העלמין?????? למה הקב"ה עושה זאת בצורה אכזרית.....לפני שבוע נסחפה ילדה בת 2 בבניאס גם אותה אני מכירה...........אין לי כוחות יותר!!!!!!!!!!! אני נופלת נשברת!!!!!!!!!!!!! אני מעבירה בהודעות טקסט אנא להתפלל לרפואת... וכמובן שכל אחד מעביר בלי להתפלל... כולם שאננים.... כולם מרימים ידיים!!!!!!!! לא רוצה להרים ידיים מאבא שלי!!!!למה הוא עושה את זה למה????????. אין בעולפ הזה טיפת טוב וגם הטוב שכבר היה איננו ... נלקח... באכזריות ללא רחמים ורגשות אשם.............

תשובה

בסד

שלום רב.

קראתי בצער את זקתך --[ אני מוכן לעשות כל מה שאני יכול כדי לעזור ולסייע.!!]

למשל אני מוכן להתפלל להשם שיימנע את הסבל...
(האם השם חייב לשמוע לי?)

אבל[אני בטוח כי השם שומע אותך ונענה לך !!]
בכך שסיבלם של החולים מוקטן יותר.
ובכך שפחות אנשים נפטרים ממחלות !
(מי יודע מה היה המצב אילו לא התפללת?.)
כן כן----[אין תפילה החוזרת ריקם.!]
השם שומע [ה כ ל.]
וכמו אבא טוב הוא מטיב לנו תמיד!!!לא תמיד אנו רואים מיד ומבנין ,
לפעמים לנו נראה כי אין זו טובה , אבל ..הכל טוב ממנו יתברך ..

אנו את שלנו נעשה והשם הטוב יעשה הטוב בעניו !!

בברכת רפואה שלמה.