ללא נושא

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 23/05/07 23:54 ו בסיון התשסז

שאלה

שלום. יש משהו קטן שלא הבנתי. לפי מה שלימדו אותי, לבנות אסור לשיר מול בנים כי זה "עושה אצלם משהו". חבר של חברה שלי רצה שהיא תשיר משהו, אבל היא אמרה שאסור לה לשיר מולו, אבל הוא אמר שזה לא משנה, כי הוא כבר אוהב אותה. במקרה כזה, האם באמת מותר לה לשיר מולו?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה!

כל עוד היא איננה אישתו אסור לו לשמוע קול שירה של החברה שלו.

בברכה,

חיים דב בריסק, צוות ישיבת הר עציון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן