בחירת שם לגיור

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 28/02/21 20:26 טז באדר התשפא

שאלה

בס"ד

שלום,

אני בעיצומו של תאריך גיור ובעזרת ה' צפויה לעמוד בפני בית דין שלישי ובעצם לבחור את השם שבשבילי יציין פרק חדש בחיים וסגירת מעגל.

אשמח לעצות לשם, הבנתי שאפשר לבחור משהו שקשור לחודש\תאריך הלידה שלי. נולדתי בי' בתשרי, הלא הוא יום כיפור, ביום שבת.

או שאולי תדעו לייעץ לי שם שקשור לשם המקורי שלי.

המשיכה הטבעית שלי היא לשם ליה.

אודה לעזרתכם, תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אני מציע שם לפי החודש שתוולדי מחדש ביום הגרות, ואם זה יהיה באדר אולי כדאי אסתר שהצילה את עם ישראל בחודש זה. כמו כן אם זה בניסן אפשר לתאר בשמות פריחה ואביב כגון: גאולה, שחר וכו'.

השם קטי אינני יודע את משמעותו.

בהצלחה בהתקרבותך לעם ישראל

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן