איך להסביר לתיכוניסטים על הריון מתרומת זרע של קרובת משפחתם

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 19/08/18 12:38 ח באלול התשעח

שאלה

שלום רב,

קרובת משפחה היא רווקה דתית מבוגרת שנכנסה להריון מתרומת זרע מגוי.

איך להסביר לילדים שלי (תיכוניסטים וצעירים יותר) את העניין שהיא לא נשואה ובהריון

תודה וישר כח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לומר את האמת בצורה אמפטית ומצד שני להסביר את המחיר

רחל באה ליעקב "הבה לי בנים ואם אין מתה אנוכי", המשכיות היא משהו בסיסי שהאדם זקוק, מאידך להסביר את המחיר של ילד שיגדל ללא אבא

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן