אגף התיירות והמתנ"ס של המועצה האזורית גוש עציון מזמין אתכם לשישה ימים מלאים בתרבות ישראלית, בתוכן איכותי ובמגוון פעילויות לכל המשפחה, 24-29.8 ברחבי גוש עציון.
מה מחכה לכם? הופעות חיות של הזמרים והיוצרים - ישי ריבו, נתן גושן ואמיר דדון, מסיבת נשים מרימה, ערב בירה ונשירה, הפנינג ענק לכל המשפחה, חוות חקלאיות מארחות, סיורים מרתקים, פארק אקסטרים מוטורי ועוד ועוד.
תוכלו למצוא את כל הטוב הזה במרחק של 10 דקות מירושלים וכ־45 דקות מאיזור תל אביב והדרום.
לפרטים נוספים ולרכישת כרטיסים -
ראש המועצה האזורית גוש עציון, שלמה נאמן: "גוש עציון פותח את שעריו לחוגגים ולמבקרים מהארץ ומהעולם בחגיגות סיום הקיץ. בפסטיבל הקיץ, שיזם אגף התיירות שלנו, תוכלו להנות מהופעות טובות, לטייל במסלולים ייחודיים, לרקוד במסיבת נשים גדולה ולבקר בחוות הנהדרות שבמועצה אשר שומרות על האדמות שלנו. אני שמח במיוחד על ההשקעה בהנגשת הפסטיבל עבור אנשים עם צרכים מיוחדים. אני מזמין אתכם לפגוש את האתרים, הנופים ואת התרבות המשובחת כאן בגוש עציון"