אדל מ"ווארט": "בהתחלה פחדתי שהוא התקרב אלי"

אחרי מפגש פחות נעים ביום שלפני, כוכבת ווארט, אדל פיש שיתפה רגע מתוק עם כלב שהתקרב אליה כששניהם רגועים. פיש שיתפה: "הוא היה כזה מתוק, פשוט חוויה מתקנת מאתמול"

חדשות כיפה חדשות כיפה 18/08/26 21:54 ה באלול התשפו | עודכן בתאריך 18/08/26 21:56

אדל מ"ווארט": "בהתחלה פחדתי שהוא התקרב אלי"
אדל פיש, "ווארט", צילום: צילום מסך ערוץ 13

אדל פיש, כוכבת תוכנית השידוכים "ווארט" של רשת 13, שיתפה את עוקביה בסדרת מפגשים עם כלב, שהתחילה באופן פחות מוצלח אך הסתיימה עם סוף טוב. פיש, שכידוע עובדת עם בעלי חיים ולומדת רכיבה טיפולית, שיתפה תמונה עם הכלב המדובר והוסיפה כי המפגש היום היה מוצלח הרבה יותר מזה של אתמול.

"האמת, בהתחלה פחדתי כשהוא התקרב אלי"

בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, שיתפה פיש בכנות ברגעי החשש הראשוניים וכתבה: "האמת, בהתחלה פחדתי כשהוא התקרב אלי". למרות שהעבודה והאינטראקציה היומיומית עם בעלי חיים אינן זרות לה כלל, נראה כי המפגש הספציפי הזה דרש ממנה תקופת הסתגלות קצרה. עם זאת, היא מיהרה להרגיע את העוקבים, וסיפרה על המפנה החיובי בעלילה: "אבל הוא היה כזה מתוק, פשוט חוויה מתקנת מאתמול".