שיפודי עוף בקרם קוקוס וטריאקי

חדשות כיפה חדשות כיפה 28/01/20 15:18 ב בשבט התשפ

שיפודי עוף בקרם קוקוס וטריאקי, צילום: נמרוד סונדרס
שיפודי עוף בקרם קוקוס וטריאקי, צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

מרכיבים ל-4 מנות:

600 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות גדולות

למשרה:

1/2 כוס רוטב טריאקי מאסטר שף

½ כוס קרם קוקוס מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

מעט מלח לפי הצורך

שיפודי עץ יפנים קצרים

מעט שמן לצלייה

אורז :

2 כוסות אורז בסמטי מאסטר שף

קרם קוקוס לפי הצורך מאסטר שף

3 שיני שום כתושות

מלח לפי הטעם.

לקישוט:

חופן עשבי תיבול קצוצים/ בצל ירוק

הוראות הכנה

מערבבים על כל מרכיבי המשרה, משרים את קוביות הפרגית למשך 4 שעות לפחות (אפשר ללילה.)

מכינים את האורז לפי הוראות היצרן, אלא שמחליפים חצי מכמות המים בקרם קוקוס, מתבלים במלח ומוסיפים שום כתוש.

משפדים את הפרגית על שיפודי העץ.

צולים את השיפודים על מחבת פסים כבדה, גריל או פלנצ׳ה במשך כ3 דקות מכל צד עד שמוכן.

מסדרים אורז על צלחת ההגשה, מעל מניחים את השיפודים, מזליפים כמה טיפות שמן סומסום, מקשטים בג'ינג'ר כבוש ובצל ירוק ומגישים.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות