טריקולד מוס אישי

חדשות כיפה חדשות כיפה 23/07/19 12:40 כ בתמוז התשעט

טריקולד, צילום: גלי איתן
טריקולד, צילום: גלי איתן

מצרכים

מוס שוקולד לבן

מצרכים:

6 גר' דפי ג׳לטין

100 מ״ל חלב

2 חלמונים

30 גרם סוכר לבן

180 גרם שוקולד אגו לבן

275 מ״ל שמנת מתוקה

מוס שוקולד חלב

6 גר דפי ג׳לטין

100 מ״ל חלב

2 חלמונים

30 גרם סוכר לבן

180 גרם שוקולד אגו חלב

275 מ״ל שמנת מתוקה

מוס שוקולד מריר

6 גר דפי ג׳לטין

100 מ״ל חלב

2 חלמונים

30 גרם סוכר לבן

180 גרם שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו

275 מ״ל שמנת מתוקה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

משרים את דפי הג׳לטין במים קרים עד לריכוכם.

במקביל, מחממים חלב בסיר ובקערה נפרדת מערבבים חלמונים וסוכר.

כשהחלב רותח, שופכים חלק ממנו על החלמונים ומערבבים היטב. את החלמונים מחזירים לסיר החלב וממשיכים לערבב על אש נמוכה עד להסמכה של התערובת.

מוסיפים לסיר את דפי הג׳לטין המרוככים ומערבבים עד להמסתם. מסירים מהאש.

שופכים את תערובת החלב והחלמונים על השוקולד הלבן ומערבבים עד להמסתו המוחלטת.

מעבירים את תערובת השוקולד לקערת מיקסר עם וו גיטרה, ומפעילים על מהירות נמוכה- כדי לקרר את התערובת.

במקביל מקציפים את השמנת המתוקה.

כאשר תערובת השוקולד התקררה, מוסיפים לה את השמנת המוקצפת בתנועות קיפול.

בעזרת שק זילוף, מזלפים את המוס לתוך צנצנת אישית, עד כשליש מהגובה.

מעבירים למקרר או למקפיא.

חוזרים על אותן הפעולות עם שוקולד חלב תחילה ואח"כ עם שוקולד מריר.

ניתן לשמור במקרר או במקפיא. ולהגיש באהבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות עדי דב לחברת כרמית

כתבות נוספות