לה פיאדרה הירושלמית הכשרה נבחרה לאחת מ-50 הפיצות הטובות בעולם

אחת הפיצריות הוותיקות ביותר בירושלים, המכינה פיצות בטאבון בשיטה הנאפוליטנית, זכתה במקום ה-38 במדרג 50 הפיצות הטובות ביותר בעולם, על פי מגזין הפיצות הנחשב בעולם

תהילה שינובר תהילה שינובר, חדשות כיפה 30/05/23 17:15 י בסיון התשפג

לה פיאדרה הירושלמית הכשרה נבחרה לאחת מ-50 הפיצות הטובות בעולם
פיצריית LA PIEDRA, צילום: שירן כהן-שי

מדריך "TOP 50 PIZZA", מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי-נאפוליטני, קיים היום (ג) את התחרות השנתית בטוקיו שביפן, במסגרתה דירג את מיטב הפיצות ברחבי העולם. לדירוג נבחרו בסופו של דבר 50 הפיצות הטובות ביותר בעולם, והפעם נכנסה לראשונה גם מסעדה כשרה לרשימה.

רגע הזכייה

רגע הזכייה צילום: פרטי

הפיצריה הירושלמית הכשרה "LA PIEDRA" זכתה במקום ה-38 בדירוג הפיצות הטובות בעולם

הפיצריה הירושלמית הכשרה "LA PIEDRA" נבחרה כפיצה הטובה בישראל וזכתה למקום ה-38 מתוך 50 הפיצות הטובות בעולם. זו הפעם הראשונה שהמדריך מדרג פיצריה מישראל, והפעם ראשונה שפיצרייה כשרה מככבת במדריך. במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף בלה פיאדרה, וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים "המישלן של הפיצות" וגם חולצת שף של המדריך.

לה פיאדרה, מסעדת הפיצה הירושלמית הפועלת בשני סניפים בעיר הבירה, מציעה תפריט המכיל מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית: טאבון אבן המובער על ידי טאבון עצים. התפריט מכיל מגוון מנות כמו: פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים, קנולי ועוד.