מצרכים
בצק:
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
חצי כף מלח
חצי כף סוכר
1/2 1 כוסות מיים
לעבד לבצק גמיש ומעט לח כ-20 דקות. להניח לעשר דקות, ולרדד לעובי של כ-3 מ"מ. להניח על תבנית עם נייר אפיה. לזלף שמן זית.
רוטב:
1/2 קופסא עגבניות מרוסקות
2 כפות סוכר
1/2 כף מלח
1 כפית אורגנו יבש
פלפל שחור גרוס טרי
4 שיני שום
1 כפית תבלין טוסקנה
1 כפית גדושה שום גבישי
1/2 כפית שטוחה פפריקה חריפה
הוראות הכנה
לעבד הכל במעבד מזון.
למרוח על הבצק.
תוספות: אנחנו הלכנו על פלפל אדום, בצל, פטריות, חצילים, ותירס.
גבינה - ערבוב של מוצרלה וקשקבל.