טראפלס אגוזים שוקולד צי'פס

חדשות כיפה חדשות כיפה 25/03/19 15:24 יח באדר ב'

טראפלס אגוזים שוקולד צי'פס , צילום: המותג Teka
טראפלס אגוזים שוקולד צי'פס , צילום: המותג Teka

מצרכים

400 גרם חומוס מבושל

50 גרם אבקת שיבולת שועל

150 גרם חמאת בוטנים

50 גרם סירופ אגבה

75 גרם שוקולד צ'יפס

לקישוט:

200 גרם שוקולד 55% קקאו

20 גרם מרגרינה

הוראות הכנה

מעכו את החומוס בבלנדר, הוסיפו חמאת בוטנים, אבקת שיבולת שועל וסירופ אגבה עד לקבלת משחה חלקה.

הוסיפו את השוקולד צ'יפס ערבבו שוב והכינו כדורים קטנים. הכניסו אותם למקפיא.

המיסו שוקולד והוסיפו את המרגרינה. ערבבו עד לתערובת חלקה. טבלו את הטראפלס בשוקולד המומס והניחו על נייר אפייה. החזירו למקפיא ל-30 דקות עד שהשוקולד יתקשה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

כתבות נוספות