מצרכים
400 גרם חומוס מבושל
50 גרם אבקת שיבולת שועל
150 גרם חמאת בוטנים
50 גרם סירופ אגבה
75 גרם שוקולד צ'יפס
לקישוט:
200 גרם שוקולד 55% קקאו
20 גרם מרגרינה
הוראות הכנה
מעכו את החומוס בבלנדר, הוסיפו חמאת בוטנים, אבקת שיבולת שועל וסירופ אגבה עד לקבלת משחה חלקה.
הוסיפו את השוקולד צ'יפס ערבבו שוב והכינו כדורים קטנים. הכניסו אותם למקפיא.
המיסו שוקולד והוסיפו את המרגרינה. ערבבו עד לתערובת חלקה. טבלו את הטראפלס בשוקולד המומס והניחו על נייר אפייה. החזירו למקפיא ל-30 דקות עד שהשוקולד יתקשה.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka