עוף אפוי עם אתרוג

הכנה מהירה , מעט מצרכים ועוף בטעם מיוחד..

הדס 19/12/02 00:00 יד בטבת התשסג

מצרכים :

עוף שלם

אתרוג רחוץ

שקית של 1 קילו מלח בישול

תבנית אפיה +רשת

אבקת שום

אופן ההכנה

1. מנקים עוף שלם

2.מצפים תבנית של תנור בנייר כסף , ומפזרים שקית - של מלח לבישול מסביב לכל דפנות התבנית.שמים כף שמן במרכז ניר הכסף.

3. שוטפים הייטב אתרוג, ומכניסים אותו לתוך העוף

4. אפשר לפזר אבקת שום על כל העוף

5. מניחים את העוף על רשת אפיה( כאשר החזה של העוף פונה כלפי מטה) , שתונח מעל התבנית, כך שהעוף אינו נוגע במלח

6. לאפות בחום של 180 מעלות בערך כשעתיים

אפשר להכין ולאפות 2 עופות על אותה רשת

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר