משקה חורף מפנק – קרם סחלב ואגוזים

כט בטבת התשעט
,
06 בינואר, 2019
06/01/2019 12:52
קרם סחלב

קרם סחלבצילום: אסף לוי

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

(4 מנות):

250 מ"ל חלב קר

1 כף גדושה סוכר

1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר

1 כפית תמצית מי ורדים

1 כף גדושה קוקוס קלוי

1 כף אגוזים קצוצים דק

מעט קינמון

הוראות הכנה

להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.

להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.

להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון

המתכון באדיבות קפה גרג

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

טיסה פרטית. אילוסטרציה צילום: shutterstock

צפו: עלו לטיסה לארץ - וגילו שהם הנוסעים היחידים

קרא עוד