מצרכים
3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
1 כף מדידה אבקת חלבון
40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות
50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות
100 מ"ל מים
100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה
להגשה
1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים",