קינוחי מילקי ביתיים

ב בטבת התשעט
,
10 בדצמבר, 2018
10/12/2018 14:58
קינוחי מילקי ביתיים

קינוחי מילקי ביתייםצילום: שני הלוי

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

לקרם שוקולד:

360 מ"ל (1.5 כוסות) חלב

125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

60 גרם (4 כפות) סוכר

20 גרם (2 כפות) קורנפלור

150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

לקצפת:

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

4 כפות פודינג וניל מאסטר שף

הגשה:

שבבי שוקולד/ סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה

מכינים את הקרם: שמים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והקורנפלור וטורפים היטב בעזרת מטרפה. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע עד שהנוזל מתחיל להסמיך. מכבים את האש.

מוסיפים לסיר את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהוא נמס לגמרי ומתקבל פודינג חלק.

ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 גובה ומעבירים למקרר עד שהמילקי מתקרר לגמרי.

מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב.

מזלפים את הקצפת על המילקי, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ושומרים במקרר עד להגשה.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

איתמר בן גביר צילום: עוצמה יהודית

לא שורף גשרים: בן גביר מבקש מפעילי עוצמה יהודית לא לתקוף את הרב פרץ

קרא עוד