סגור

פנקוטה אננס

יז באלול התשפ
,
06 בספטמבר, 2020
06/09/2020 13:39
פנקוטה אננס

פנקוטה אננסצילום: המותג Teka

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

אננס 300 גרם

5 יריעות ג'לי/ 1 שקית ג'לטין (12-14 גרם)

400 מ"ל שמנת 35% שומן

80 מ"ל חלב 3%

80 גרם סוכר

מיץ אננס 50 מ"ל

הוראות הכנה

טוחנים את האננס בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה.

מכניסים לסיר את מחית האננס, השמנת, החלב, הסוכר, הג'לטין, ומיץ האננס ומחממים על אש קטנה באיטיות עד שהסוכר והג'לטין נמסים, ונוצרת תערובת אחידה.

שופכים לתבניות סיליקון אישיות ומכניסים למקרר לפחות לארבע שעות.

מוציאים מהתבניות ומגישים.

לגרסת מתכון למבוגרים בלבד: ניתן להשתמש במשקאות חריפים במקום במיץ אננס בגרסה למבוגרים של המתכון הזה. הליקר קואנטרו מומלץ במיוחד מאחר והוא עובד טוב עם רכיבי המתכון האחרים.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
העברת
מתנות
לאביונים
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב יהודה מרמורשטיין בראיון מיוחד לחדשות כיפה צילום: חדשות כיפה

מרגש: הסיפור מאחורי עמותת 'עלה'

קרא עוד