פנקוטה אננס

חדשות כיפה חדשות כיפה 06/09/20 13:39 יז באלול התשפ

פנקוטה אננס, צילום: המותג Teka
פנקוטה אננס, צילום: המותג Teka

מצרכים

אננס 300 גרם

5 יריעות ג'לי/ 1 שקית ג'לטין (12-14 גרם)

400 מ"ל שמנת 35% שומן

80 מ"ל חלב 3%

80 גרם סוכר

מיץ אננס 50 מ"ל

הוראות הכנה

טוחנים את האננס בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה.

מכניסים לסיר את מחית האננס, השמנת, החלב, הסוכר, הג'לטין, ומיץ האננס ומחממים על אש קטנה באיטיות עד שהסוכר והג'לטין נמסים, ונוצרת תערובת אחידה.

שופכים לתבניות סיליקון אישיות ומכניסים למקרר לפחות לארבע שעות.

מוציאים מהתבניות ומגישים.

לגרסת מתכון למבוגרים בלבד: ניתן להשתמש במשקאות חריפים במקום במיץ אננס בגרסה למבוגרים של המתכון הזה. הליקר קואנטרו מומלץ במיוחד מאחר והוא עובד טוב עם רכיבי המתכון האחרים.

המתכון באדיבות המותג Teka

כתבות נוספות