סגור

פיצה שוקולד ב- 3 צבעים

ה בתמוז התשעט
,
08 ביולי, 2019
08/07/2019 10:11
פיצה שוקולד

פיצה שוקולדצילום: גלי איתן

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

לבצק:

500 גר קמח

2 כפיות של שמרים יבשים

1 כפית סוכר

¾ כפית מלח

50 גר׳ חמאה מומסת

⅓ 1 כוס מים חמימים

לציפוי:

1 צנצנת שוקולד למריחה (כל שוקולד שאוהבים)

1 טבלת שוקולד אגו לבן

1 טבלת שוקולד אגו חלב

1 טבלת שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו

שבבי קוקוס

1 בננה

חופן אגוזי לוז קצוצים

הוראות הכנה

בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר ומלח.

מוסיפים את החמאה המומסת וכמחצית מכמות המים ומתחילים ללוש עם וו לישה. תוך כדי לישה מוסיפים את המים עד שהבצק נפרד מדפנות המיקסר. לשים כ-10 דקות. הבצק צריך להיות רך וקל לעבודה.

מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעיגול (אפשר לחלק את הכמות לשתי פיצות בינוניות).

מעבירים לתבנית אפייה ומקפלים כלפי מעלה את השוליים של הבצק כדי למנוע את נזילת השוקולד.

מורחים על גבי הבצק את השוקולד למריחה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות.

בזמן שהבצק בתנור, חותכים את טבלאות השוקולד לקוביות ואת פרוסות הבננה לעיגולים.

כאשר הבצק אפוי ושחום מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את השוקולד, את פרוסות הבננה, שבבי הקוקוס ואגוזי הלוז.

המתכון באדיבות עדי דב לחברת כרמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בן גביר וסמוטריץ' צילום: פלאש 90

סמוטריץ' משתלח בבן גביר: "חסר אחריות. עשרות אלפים האמינו לשקריו"

קרא עוד