מוס שוקולד אבוקדו

חדשות כיפה 07/07/20 11:33 טו בתמוז התשפ

מוס שוקולד אבוקדו, צילום: הדס ניצן
מוס שוקולד אבוקדו, צילום: הדס ניצן

מצרכים

2 אבוקדו בשלים של "חקלאי גרנות"

2 כפות מייפל

1 כפית תמצית וניל איכותית

50 גרם אבקת קקאו

הוראות הכנה

מניחים את האבוקדו במעבד מזון ומעבדים עד למחית חלקה.

מוסיפים את המייפל, תמצית הווניל ואבקת הקקאו ומערבבים שוב.

טועמים ומתקנים תיבול (אם יש צורך במתיקות נוספת מוסיפים עוד מייפל).

מזלפים לכלי הגשה ומקשטים בקוביות פרי.

המתכון באדיבות אבוקדו גרנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר