פשטידת ירקות מושלמת

תמר טאובר 17/12/19 11:14 יט בכסלו התשפ

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

שלוש בטטות בינוניות.

שלושה- ארבעה קישואים,

שלוש ביצים,

מעט קמח,

מעט פרורי לחם,

בצל בינוני.

הוראות הכנה

גררים במג'ימיקס את הבצל, הבטטות והקישואים, מערבבים יחד עם הירקות את הביצים ומעט קמח (אפשר גם ללא קמח. נטול גלוטן!)

משטחים בתבנית לא עמוקה מדי (מומלץ אינגליש קי יק.)

ומפזרים מעל פרורי לחם.

מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה רכה וזהובה וכל הבית מתמלא בניחוח משכר.

הערות

לפשטידה חלבית: מפוררים מעט גבינה מלוחה מעל הפשטידה. מצויין!

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר