פשטידת ירקות מושלמת

יט בכסלו התשפ
,
17 בדצמבר, 2019
17/12/2019 11:14

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

שלוש בטטות בינוניות.

שלושה- ארבעה קישואים,

שלוש ביצים,

מעט קמח,

מעט פרורי לחם,

בצל בינוני.

הוראות הכנה

גררים במג'ימיקס את הבצל, הבטטות והקישואים, מערבבים יחד עם הירקות את הביצים ומעט קמח (אפשר גם ללא קמח. נטול גלוטן!)

משטחים בתבנית לא עמוקה מדי (מומלץ אינגליש קי יק.)

ומפזרים מעל פרורי לחם.

מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה רכה וזהובה וכל הבית מתמלא בניחוח משכר.

הערות

לפשטידה חלבית: מפוררים מעט גבינה מלוחה מעל הפשטידה. מצויין!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
16.01.2020

1. היא לא מתפוררת? (אור)

בלי קמח ופירורי לחם בתוכה?

דווח על תגובה לא ראויה
08.06.2020

2. הי אור (תמר טאובר)

לי אף פעם לא התפוררה והכנתי כבר עשרות פעמים.

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גשם בקיץ? צילום: shutterstock

סיכוי לגשם באמצע אוגוסט: תחזית מזג האוויר

קרא עוד