לזניה פסטו

חדשות כיפה 03/05/18 12:39 יח באייר התשעח

לזניה פסטו, צילום: אפיק גבאי
לזניה פסטו, צילום: אפיק גבאי

מצרכים

לתבנית פיירקס מלבנית עמוקה:

1 חבילת עלי לזניה

לרוטב הירוק:

1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה

3 כפות פסטו איטלקי מאסטר שף

לרוטב אדום:

3 כפות ממרח עגבניות מיובשות איטלקי מאסטר שף

1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף

לרוטב לבן:

3 גביעי (750 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה

200 גרם מוצרלה מגוררת

100 גרם פרמזן מגוררת

לקישוט:

6 עגבניות שרי פרוסות

6 עלי בזיליקום

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הירוק.

מערבבים בקערה את חומרי הרוטב האדום.

מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הלבן.

משמנים תבנית, מניחים כף רוטב אדום ומפזרים בתחתית התבנית. מניחים שכבה של עלי לזניה, רוטב ירוק, עלי לזניה, חצי מכמות הרוטב הלבן, עלי לזניה, הרוטב האדום, עלי לזניה ויתרת הרוטב הלבן. מקשטים בעגבניות שרי פרוסות ובעלי בזיליקום.

מכסים ברדיד אלומיניום ואופים חצי שעה. מורידים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות או עד שהכל שחום ומבעבע.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר