פסטה פפיונים ברוטב עגבניות בזיליקום, אשכול עגבניות שרי צלויות, המון עשבים וקרעי מוצרלה

חדשות כיפה מאיה דרין 24/10/17 16:24 ד בחשון התשעח

פסטה פפיונים, צילום: רונן מנגן
פסטה פפיונים, צילום: רונן מנגן

מצרכים

ל-4 מנות:

1 חבילת פסטה קצרה פפיונים (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן

8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום

להגשה:

20 עגבניות שרי

1 בצל חתוך לרצועות דקות

6 שיני שום פרוסות

3 ענפי תימין

3 גבעולי בזיליקום

6 כפות שמן זית

2 פלפל צ'ילי שלמים

מלח אטלנטי לפי הטעם

לקישוט:

2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות

הוראות הכנה

על תבנית צלייה מסדרים עגבניות שרי, בצל, שום, תימין, בזיליקום, שמן זית, צ'ילי ומלח.

צולים בחום גבוה, 200 מעלות, במשך כ-8 דקות, עד שמשחים.

מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות, מחממים ומערבבים היטב.

מעבירים לקערת הגשה, מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה ומגישים מיד.

המתכון באדיבות פסטה ברילה

כתבות נוספות