עוגיות קשיו ואגוזי לוז ללא גלוטן

חדשות כיפה ד''ר איה בן שלום 21/02/23 18:08 ל בשבט התשפג

עוגיות קשיו, צילום: צילום עצמי חלי ממן
עוגיות קשיו, צילום: צילום עצמי חלי ממן

מצרכים

120 גרם אגוזי לוז

120 גרם קשיו שליש כוס סוכר (60 גרם)

ביצה

50 גרם שוקולד מריר

כפית סודה לשתייה

הוראות הכנה

1. טוחנים את האגוזים בבלנדר עד למרקם של חמאה.

2. מעבירים לקערה, מוסיפים ביצה, שליש כוס סוכר, 50 גרם שוקולד מריר וכפית סודה לשתייה.

3. מערבבים היטב ובעזרת כפית מניחים על נייר אפיה במרווחים אחד מהשני. אופים למשך כעשר דקות על 170 מעלות ומניעים לקירור מלא.

המתכון באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת המתמחה באורח חיים בריא

כתבות נוספות