עוגת גבינה טרמיסו ללא גלוטן

חדשות כיפה רן בן דוד 14/05/23 09:31 כג באייר התשפג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

400 גר בישקוטים ללא גלוטן

200 מ"ל אספרסו

לקרם:

120 גר סוכר

500 גר מסקרפונה

500 מל שמנת להקצפה

2 כפיות תמצית וניל

קקאו

הוראות הכנה

1. טובלים את הבישקוטים בקפה ומצפים את תחתית התבנית בבישקוטים (חצי מכמות הבישקוטים). ניתן להכין את העוגה בתבנית מרובעת, או תבנית פס.

2. להקציף את השמנת מתוקה עם הסוכר ( הקצפה קלה,מרקם רך).

3. בקערה נפרדת לערבב בעזרת מטרפה את גבינת המסקרפונה והוניל ואז להוסיף לשמנת המוקצפת עד לקבלת מרקם אחיד.

4. מצפים את השיכבה של הבישקוטים בחצי מכמות הקרם.

5. על שיכבה זו לסדר שיכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה ובסוף שיכבה נוספת של הקרם מסקרפונה.

6. לסיום, לפזר קקאו מעל בעזרת מסננת.

7. לקרר לפני הגשה.

המתכון באדיבות רשת ביגה

כתבות נוספות


Notice: Undefined variable: tmpUrl in /srv/sites/kipa.co.il/public_html/incFiles2021/footer.php on line 368

Notice: Undefined variable: tmpUrl in /srv/sites/kipa.co.il/public_html/incFiles2021/footer.php on line 368