עוגת קרם ופירות טבעונית

חדשות כיפה Violife מבית UPFIELD, החברה הגדולה בעולם לייצור מוצרים מהצומח 16/07/23 15:50 כז בתמוז התשפג

עוגת קרם ופירות טבעונית , צילום: ויולייף
עוגת קרם ופירות טבעונית , צילום: ויולייף

מצרכים

חומרי גלם לבסיס העוגה:

80 גרם מזולה לאפיה בטעם חמאה טבעונית

1 חבילת ביסקוויטים טבעונית (200 גרם)

1 כף סוכר לבן או 1.5 כף סוכר דמררה

קורט מלח

חומרי גלם להכנת המילוי:

400 גרם קרמית Violife

ציפורני קקאו

250 מ"ל קרם קוקוס או קרם פלורה לבישול והקצפה

1 קופסא מלית דובדבנים לאפיה

150 גרם סוכר דמררה

1 כפית גרידת לימון

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

הוראות הכנה

בסיס הבסיקוויטים:

להכנת בסיס הביסקוויט מערבבים את החומרים במיקסר בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית.

מניחים בתבנית משומנת בקוטר 24 ומהדקים עם גב הכף עד לאחידות.

להכנת המילוי

מערבבים יחד את כל החומרים במיקסר חשמלי. עשו זאת עד לקבלת קרם נאה.

מורחים את המילוי הקרמי על בסיס פירורי הביסקוויטים. מוסיפים כף של מלית דובדבנים ויוצרים

מערבולות בעזרת כף קטנה.

מכניסים למקרר להתייצבות למשך הלילה או לפחות ל- 4 שעות.

הערות

זמן הכנה: 30 דקות. זמן המתנה: לפנות 4 שעות
6-8 מנות

כתבות נוספות