חטיף שיבולת שועל ופצפוצי אורז

חדשות כיפה רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר 05/02/24 10:19 כו בשבט התשפד

חטיף שיבולת שועל ופצפוצי אורז, צילום: יחצ
חטיף שיבולת שועל ופצפוצי אורז, צילום: יחצ

מצרכים

1 כוס פצפוצי אורז מלא

1/4 כוס שיבולת שועל

3/4 כוס מים חמים

2 כפות פתיתי קוקוס

2 כפות סילאן טבעי 100% תמרים

1/2 כפית אבקת קינמון

מנג'טים (גביעי נייר)

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את שיבולת השועל, המים החמים והסילאן. מניחים ל-5 דקות.

2. מועכים בעזרת האצבעות את רוב פיצפוצי האורז.

3. מוסיפים לקערת שיבולת השועל את פיצפוצי האורז, הקוקוס והקינמון ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.

4. יוצרים עיגולים בגודל הרצוי ומניחים כל עיגול במנג'ט.

5. מכניסים למקפיא ל-10 דקות לפני האכילה.

כתבות נוספות