מתכון לעוגיות ביסקוטי כמו בבייקרי

חדשות כיפה רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת ביגה 17/01/23 10:15 כד בטבת התשפג

צילום: שני קלבו
צילום: שני קלבו

מצרכים

כוס סוכר

2 כוסות קמח

חצי כפית אבקת אפיה

קורט מלח

גרירת תפוז ולימון

2 ביצים גדולות

100 חמאה

חצי כפית מחית וניל

50 גר' חמוציות

50 גר' משמשים

50 גר' שקדים שלמים

50 גר' אגוזי מלך

50 גר' פפאיה

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.

מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים

על תבנית עם נייר אפייה.

מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה.

כתבות נוספות


Notice: Undefined variable: tmpUrl in /srv/sites/kipa.co.il/public_html/incFiles2021/footer.php on line 368

Notice: Undefined variable: tmpUrl in /srv/sites/kipa.co.il/public_html/incFiles2021/footer.php on line 368