מתכון להכנת עוגות דבש - ללא גלוטן

חדשות כיפה רן בן דוד 04/09/22 14:27 ח באלול התשפב

צילום: יחצ ביגה
צילום: יחצ ביגה

מצרכים

100 גרם סוכר חום דמררה

100 גרם סוכר לבן

300 גרם דבש

2 ביצים (L)

200 גרם שמן

350 גרם קמח לעוגות ללג( ממליץ על קמח תמי)

7 גרם אבקת אפיה

2 גרם סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

1 כפית קנמון

1/4 כפית ציפורן

200 מל׳ תה כהה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל165 מעלות.

מצפים תבנית אינגלנש בנייר אפיה.

מקציפים במיקסר עם מטרפה סוכר, דבש וביצים עד לקבלת תערובת אוורירית.

מוסיפים את השמן לאט עד הטמעה וקבלת תערובת אחידה.

בקערה מערבבים את כל היבשים ומוסיפים לתערובת. לאחר שהתערובת חלקה מוסיפים את התה עד לקבלת מרקם אחיד. לאחר מזיגת התערובת לתבנית ניתן להוסיף שקדים פרוסים או אגוזים.

לאפות כ 35-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.

המתכון באדיבות רשת קפה ביגה

כתבות נוספות