מצרכים
לתחתית העוגה
200 גרם מחית תמרים
150 גרם שיבולת שועל
150 גרם סירופ מייפל
2 כפיות קינמון
2 כפיות אבקת קקאו
למילוי
1 חבילת Violife קרמית
1 מיכל קרם קוקוס מלא שומן שצונן בלילה
300 גרם מחית פטל או פירות יער או אוכמניות
תוספות:
פטל
תות שדה
עלי נענע
גרידת לימון
הוראות הכנה
מניחים את כל מרכיבי תחתית העוגה במעבד מזון ומערבבים בפולסים עד ליצירת תערובת המחית .
מעבירים את תערובת המחית לתבנית עגולה 20 ס"מ משומנת קלות. יש לשמור במקרר למשך 15
דקות. בינתיים מכינים את שכבת הקרם:
מקציפים את את החלק העליון של קרם הקוקוס במיקסר עם קרמית Violife. לאחר הגעה למחית
קרמית, מוסיפים את מחית הפטל.
כדי להרכיב את העוגה, יש לשפוך את הקרם המוקצף על תחתית העוגה הממתינה בקירור.
יש להכניס להקפאה ללילה.