פאי קרם פטל

חדשות כיפה Violife מבית UPFIELD, החברה הגדולה בעולם לייצור מוצרים מהצומח 16/07/23 15:52 כז בתמוז התשפג

פאי קרם פטל, צילום: VIOLIFE
פאי קרם פטל, צילום: VIOLIFE

מצרכים

לתחתית העוגה

200 גרם מחית תמרים

150 גרם שיבולת שועל

150 גרם סירופ מייפל

2 כפיות קינמון

2 כפיות אבקת קקאו

למילוי

1 חבילת Violife קרמית

1 מיכל קרם קוקוס מלא שומן שצונן בלילה

300 גרם מחית פטל או פירות יער או אוכמניות

תוספות:

פטל

תות שדה

עלי נענע

גרידת לימון

הוראות הכנה

מניחים את כל מרכיבי תחתית העוגה במעבד מזון ומערבבים בפולסים עד ליצירת תערובת המחית .

מעבירים את תערובת המחית לתבנית עגולה 20 ס"מ משומנת קלות. יש לשמור במקרר למשך 15

דקות. בינתיים מכינים את שכבת הקרם:

מקציפים את את החלק העליון של קרם הקוקוס במיקסר עם קרמית Violife. לאחר הגעה למחית

קרמית, מוסיפים את מחית הפטל.

כדי להרכיב את העוגה, יש לשפוך את הקרם המוקצף על תחתית העוגה הממתינה בקירור.

יש להכניס להקפאה ללילה.

הערות

זמן הכנה: 25 דקות והקפאה ללילה
8-10 מנות

כתבות נוספות