חטיף Rocky Road

חדשות כיפה באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג GRUNDIG 20/03/23 16:45 כז באדר התשפג

צילום: גרונדיג
צילום: גרונדיג

מצרכים

200 גרם עוגיות ביסקוויט (ניתן להשתמש בעוגיות כשרות לפסח)

135 גרם חמאה או מרגרינה

200 גרם שוקולד מריר

2-3 כפות מייפל/דבש

100 מיני מרשמלו

אבקת סוכר

תוספות אפשריות: צימוקים, חמוציות מיובשות או כל פרי יבש, אגוזים, פופקורן

הוראות הכנה

1. משמנים ומרפדים תבנית בראוניז מרובעת בקוטר 18 ס"מ בנייר אפייה.

2. מניחים 200 גרם ביסקוויטים בשקית ומועכים עם מערוך או באמצעות הידיים עד שהם נשברים לתערובת.

3. בסיר גדול ממיסים 135 גרם חמאה או מרגרינה, 200 גרם שוקולד מריר ו-2-3 כפות סירופ מייל/דבש על אש עדינה תוך ערבוב מתמיד עד שאין או כמעט לא נראים יותר גושי שוקולד, ואז מסירים מהאש. משאירים להתקרר.

4. לוקחים את הביסקוויטים השבורים, 100 גרם מיני מרשמלו ועד 100 גרם מרכיבים נוספים (פירות יבשים, אגוזים, פופקורן) ומערבבים לתערובת השוקולד עד שהכל מכוסה לגמרי.

5. מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המרופדת ומורחים אותה לפינות.

6. מצננים לפחות שעתיים ואז מפדרים באבקת סוכר וחותכים לחתיכות.

כתבות נוספות