מצרכים
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
2 ביצים
3 כפות סוכר
50 גרם שוקולד לבן לקישוט העוגיות
הוראות הכנה
1. מקציפים יחד את הסוכר עם הביצים והסוכר בקערה.
2. במיקרוגל ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה , מערבבים יחד את שתי הקערות לתערובת אחת.
3. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה.
4. עם כפית לוקחים מהתערובת ומניחים תלולית על גבי נייר האפייה ויוצרים 20 עוגיות.
5. אופים בתנות שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה .
המתכון באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת המתמחה באורח חיים בריא