לחם בננה

חדשות כיפה 05/07/23 12:40 טז בתמוז התשפג

צילום: מותג מכשירי החשמל גרונדיג
צילום: מותג מכשירי החשמל גרונדיג

מצרכים

220 גרם קמח רגיל

200 גרם סוכר

155 גרם חמאה, מרוככת

4 בננות בשלות, מרוסקות

2 ביצים

כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

1/2 תמצית וניל

הוראות הכנה

1. מוסיפים חמאה וסוכר לקערה.

2. מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר ידני.

3. מוסיפים את הבננות לתערובת.

4. מוסיפים ביצים ותמצית וניל.

5. מערבבים הכל עד לאיחוד, אך נמנע מערבוב יתר.

6. מנפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח יחד לתערובת.

7. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומקומחת.

8. מקשטים בחתיכות בננה פרוסות דק מלמעלה.

9. אופים במשך 55 דקות, עד בישול מלא והזהבה. בודקים עם קיסם - אם שמים אותו בלחם והוא יוצא נקי, הוא מבושל לגמרי.

10. מתבלים ומגישים או מאחסנים במקרר לאחר צינון מלא.

המתכון באדיבות מותג מכשירי החשמל גרונדיג

כתבות נוספות