מאפינס פירות יבשים

חדשות כיפה 05/02/23 10:25 יד בשבט התשפג

מאפינס פירות יבשים, צילום: דן פרץ
מאפינס פירות יבשים, צילום: דן פרץ

מצרכים

3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

1 כף מדידה אבקת סיבים תזונתיים של הרבלייף

100 גרם גבינת ריקוטה 5%, מפוררת

100 גרם משמשים מיובשים, קצוצים דק

חופן אגוזי מלך, קצוצים

חופן צימוקים, קצוצים

חופן שבבי קוקוס (לא חובה)

קליפה מגוררת מ-1 לימון או תפוז

קורט קינמון

1 ביצה

50 מ"ל חלב דל שומן/חלב שיבולת שועל/שקדים/סויה

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים של מאפינס במנג'טים מנייר.

2. מניחים בקערה את אבקת הפורמולה, אבקת חלבון, אבקת הסיבים התזונתיים, גבינת ריקוטה, משמשים, אגוזים, צימוקים, שבבי קוקוס, קליפת לימון (או תפוז) והקינמון ומערבבים לתערובת אחידה.

3. מוסיפים את החלב והביצה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.

4. מחלקים את התערובת בין השקעים ואופים 20-25 דקות, עד להזהבה.

המתכון באדיבות חברת הרבלייף

כתבות נוספות