עוגת שוקולד עשירה

חדשות כיפה שרית גז 10/07/23 13:33 כא בתמוז התשפג

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

200 גרם שוקולד מריר

130 גרם חמאה

5 ביצים

3/4 כוס סוכר

קורט מלח

70 גרם קמח/אפשרות ללא גלוטן להשתמש בקמח ללא גלוטן

כפית אבקת אפיה

50 גרם שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה

1. ממיסים שוקולד מריר וחמאה לתערובת אחידה בבן מארי או במיקרו בפולסים של 30 שניות.

2. לאחר מכן מקציפים את הביצים והסוכר יחד לקצף תפוח ואוורירי.

3. מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וממשיכים להקציף.

4. מוסיפים את היבשים ואת השוקולד צי'פס ומערבבים בתנועת קיפול עדינה את התערובת עד שהיא מתאחדת.

5. שופכים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור. אופים ב-165 מעלות, 30-35 דקות.

המתכון באדיבות קפה ביגה

כתבות נוספות