עוגת נקטרינות בחושה

ל באב התשסו
,
24 באוגוסט, 2006
24/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3 נקטרינות

2 כפות סוכר

לבצק:

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1/4 1 כוסות יוגורט

2 כוסות קמח

3/4 כפית אבקת אפיה

3/4 כפית אבקת סודה לשתיה

1/4 כפית מלח

הוראות הכנה

מחממים את התנור ל-170°, משמנים תבנית 26, מניחים נייר אפיה משומן בתחתית.

מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הסודה והמלח לקערה, מניחים בצד.

מגולענים את הנקטרינות, חתוכים לקוביות ומעבירים לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מניחים בצד.

בקערת המיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה בהירה, מוסיפים תוך כדי הקצפה את השמן וממשיכים להקציף עוד דקה.

מוסיפים את הקמח לתערובת לסירוגין עם היוגורט רק עד לקבלת תערובת אחידה.

מסננים את הנקטרינות מהנוזלים ומוסיפים לתערובת, מערבבים ומבליעים בתערובת.

יוצקים לתבנית ומכניסים לאפיה של כ-40 דקות או עד לבדיקה עם קיסם שיוצא יבש.

מוציאים ומצננים על רשת.

הערות

ניתן להחליף את הנקטרינות בשזיפים מתוקים.
העוגה אינה גבוהה.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יש סיכוי לקואליציה? צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

פיוס בדרך? הליכוד וכחול לבן סיכמו: חקיקה - רק בנושאי קורונה

קרא עוד