מילפיי- קרם שניט וניל של אסטלה

כה באייר התשעח
,
10 במאי, 2018
10/05/2018 12:58

צילום: אסף אמברם

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

מצרכים לעוגה בגודל 9X25

בצק עלים

1 חבילה בצק עלים

אבקת סוכר- לפי הטעם

מלית קרם שניט:

200 מ"ל (1כוס) חלב

200 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה

1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל אמיתי

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מכינים את הבצק: מרדדים בצק עלים לעובי 3 מ"מ.

חותכים מהבצק מלבן בגודל 30*32

מכניסים את הבצק לתנור ואופים במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.

מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים שכבה דקה של אבקת סוכר. מעלים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד 2-3 דקות, עד שהסוכר מתקרמל. מוציאים מהתנור ומצננים.

לאחר שהבצק מתקרר, חותכים את הבצק ל-3 מלבנים שווים.

מכינים את המלית: בקערה גדולה מקציפים שמנת, חלב ופודינג. מעבירים למקרר עד הרכבת המנה.

מרכיבים את המנה: מעבירים את המלית לשק זילוף עם צנתר בקוטר 10 מ"מ.

מניחים מלבן בצק על צלחת הגשה ומזלפים כיפות צפופות. מניחים מלבן בצק נוסף ומזלפים שוב כיפות צפופות. מניחים את יחידת הבצק האחרונה ומפדרים באבקת סוכר.

מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר.

המתכון באדיבות המותג הקולינרי "מאסטר שף"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
29.01.2019

1. הקינאה (יי)

ממש מתכון טוב אהבתי יצא טעים

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב רפי פרץ נואם צילום: מירי שמענוביץ

בעקבות הפרסום בחדשות כיפה: הרב פרץ הוזמן להעביר שיעור מול בנות המדרשה

קרא עוד