סגור

פטה כבד

יב בניסן התשעט
,
17 באפריל, 2019
17/04/2019 0:17
פטה כבד

פטה כבדצילום: מסעדת סומסה רמת גן

בשרי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

500 גרם כבדי עוף נקיים וצלויים

150 גרם ערמונים קלופים

2 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות

1/2 כוס יין אדום יבש

3 כפות דבש תמרים

1 כפית סוכר חום

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל.

כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים כפית סוכר חום ומקרמלים.

מוסיפים את כבדי העוף, הסילאן, הערמונים והיין האדום ומביאים לבעבוע.

מצמצמים את היין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

מעבירים הכל למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד

וחלק.

את הממרח שקיבלנו מעבירים דרך מסננת בעזרת מרית

לקבלת ממרח קרמי ועדין ומניחים לקירור.

את הפטה מכניסים לשקית זילוף ומגישים בליווי ריבה.

הערות

מסעדת סומסה כשרה לפסח, בכשרות מהודרת רבנות רמת גן, ורבנות רמת גן בשרים של הרב מחפוד. ממוקמת במתחם הבורסה ברמת גן.

המתכון באדיבות מסעדת סומסה, רמת גן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: shutterstock

"הנסיון הזה לא סבבה" תפילת החתן המיוחדת שריגשה את המוזמנים

קרא עוד