סלק אפוי וחגיגי

חדשות כיפה באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא 06/10/22 11:38 יא בתשרי התשפג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

כף שמן זית

כפית אורגנו או גרעיני כוסברה שלמים או רוזמרין טרי

כפית מלח גס

4 סלקים בינוניים

פלפל גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה. מקלפים את הסלקים, חוצים אותם ופורסים לפרוסות של כ – 1/2 ס"מ. מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים מסדרים בתבנית אפייה מתאימה ואופים כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק. מגישים חם, חמים או פושר.

כתבות נוספות