סלט ירקות עם קרוטוני רביולי

חדשות כיפה רון יוחננוב 04/09/22 09:43 ח באלול התשפב

צילום: נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

מצרכים (לכ- 2-4 סועדים):

1 חבילת רביולי בטטה של "פסטה ריקו"

לציפוי:

1 ביצה טרופה

1/2 כוס פירורי לחם

50 גרם פתיתי גבינת פרמזן

מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק

מעט צ'ילי חריף יבש

קורט מלח / פלפל שחור

לסלט:

צרור עלי חסה / עלי בייבי

1/2 בצל אדום

2 מלפפונים

2 עגבניות

1 פלפל גמבה צהוב

צרור עשבי תיבול שאוהבים

לרוטב ויניגרט הדרים מנצח:

1/2 כוס שמן זית

6 כפות מיץ לימון

1 כף חרדל דיז’ון גרגירים

1 כף דבש / סילאן

1 כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים)

מעט גרידת תפוז טרי או לימון

קורן מלח / פלפל שחור

הוראות הכנה

קערה, מערבבים את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.

מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.

חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.

בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.

שופכים מעל הסלט את הרוטב, מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.

המתכון באדיבות חברת "פסטה ריקו"

כתבות נוספות