סלט חצילים ופלפלים

חדשות כיפה נירה תורג'מן 06/10/22 11:15 יא בתשרי התשפג

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

(לשמונה נפשות)

1 חציל גדול או 2 קטנים

גמבה אדומה

רסק עגבניות (עדיף טבעי)

הוראות הכנה

חותכים את החצילים לקוביות ומטגנים בשמן עמוק

מעבירים למסננת

בסיר קטן או מחבת מקפיצים קוביות גמבה עד להתרככות

(מי שאוהב פיקטנטי יכול להוסיף פלפל חריף)

על הגמבות מוסיפים שלוש כפות רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור

מקפיצים את הגמבות והרסק למשך דקה

מוסיפים כוס מים רותחים

נותנים לגמבה להתרכך עוד קצת

מוסיפים את החצילים

מערבבים עד לאידוי של כל הנוזלים

להעביר לכלי יפה

מומלץ לשלב עם הדג והחלה

כתבות נוספות