סגור

סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

ג בחשון התשפא
,
21 באוקטובר, 2020
21/10/2020 12:18
סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זיתצילום: סטודיו TAKE

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית

אספרגוס

פחית של לבבות ארטישוק

מעט עגבניות שרי

100 גרם של מיני מוצרלה

עלי בזיליקום טריים

שמן זית בכבישה קרה

מלח ופלפל

הוראות הכנה

בשלו את הפסטה במים רותחים ומלח, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.

בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך, וחתכו אותו לחתיכות באורך סנטימטר.

חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי והוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.

לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בני גנץ צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

גנץ תקף את נתניהו בסבב ראיונות. הליכוד: "התנהגות שערורייתית"

קרא עוד