סלט כרוב שככל הנראה תכינו כל שבת מעכשיו

חן ואלון קורן 09/09/21 13:14 ג בתשרי התשפב

צילום: חן ואלון קורן
צילום: חן ואלון קורן

מצרכים

חצי כרוב

חצי כוס (או יותר) קשיו קלוי ללא מלח (הכי קל לקנות קשיו טבעי ולקלות לבד 180 מעלות 10-15 דקות)

עלי נענע משני גבעולין

חופן כוסברה

10 עלי בזיליקום

5 כפות סויה מאיכות טובה

1.5 כפות מייפל מאיכות טובה (אם אין לכם אז אפשר 1 כף סילאן)

2 כפות שמן שומשום

3 כפות לימון

הוראות הכנה

מניחים את חצי הכרוב על הקרש, כשצידו הישר והפתוח כלפי מעלה.

בעזרת סכין חדה מתחילים לפרוס את הכרוב לרצועות דקות דקות ועדינות.

קוצצים את הירק ומוסיפים לכרוב.

קוצצים את הקשיו גס ומוסיפים.

מערבבים בקערה את כל חומרי התיבול ומוסיפים לסלט.

מערבבים הכל יחד, מצלמים וזוללים.

המתכון באדיבות חן ואלון קורן

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר