ממרח ירקות ושורשים של חורף

פאולה רוזנברג 26/08/21 13:19 יח באלול התשפא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 שיני שום כתושות

1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לפרוסות

1 בטטה קטנה קלופה וחתוכה לפרוסות

צרור עלי תרד טריים ושטופים ללא הגבעול

1 כפית שמן שומשום קלוי

3 כפות שמן זית בכבישה קרה

1 כוס כוס שעועית לבנה, קפואה ומופשרת או מבושלת

¼ כפית ג’ינג’ר מגורר

1 כף רוטב סויה תמרי

קורט פפריקה חריפה

כפית פפריקה אדומה

כפית פלפל שחור

2 כפיות מלח ים אטלנטי

הוראות הכנה

מאדים את הבטטה ושורש הפטרוזיליה הקלופים בכלי אידוי

מעבירים את התבלינים ושאר המרכיבים כולל הבטטה ושורש הפטרוזיליה למעבד המזון וטוחנים לממרח.

ומורחים על לחם איכותי בתיאבון!

המתכון באדיבות רמי לויה הבלוג

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר