לאב גאי" – סלט קייצי, שונה וטעים בטירוף

חדשות כיפה שף בר ידיד, שף מסעדת "סטיישן 9" 07/07/22 15:43 ח בתמוז התשפב

צילום: בר ידיד
צילום: בר ידיד

מצרכים

נתחי פרגית

תערובת תבלינים תאילנדית

צרור כוסברה

צרור נענע

בצל סגול

בצל ירוק

ליים

סוכר דקלים

שום

3 סוגים של צ'ילי חריף קלויים

מלפפון

הוראות הכנה

לבשל את הפרגית בתערובת התבלינים התאילנדית, לקצוץ את הנתחים ולהניח בקערת הסלט.

לקצוץ את הכוסברה, נענע, בצל ירוק, שום והצי'לי ולהוסיף לקערה.

כך גם את הבצל הסגול אותו תחתכו לטבעות ואת הליים שנחתך לפרוסות.

לחתוך מלפפון לרצועות דקיקות (מומלץ באמצעות קולפן) שתפקידו בעצם לנטרל במעט את החריפות. להניח מעל.

לפזר סוכר דקלים ולערבב הכל יחד.

כתבות נוספות