מצרכים
לטופו:
חצי חבילת טופו הבית
2 כפות רוטב סויה
כף סילאן
2 כפיות חומץ בן יין
כף שטוחה של חמאת בוטנים
לסלט ירקות ירוקים :
ראש באק צ'וי
100 גרם שעועית ירוקה
ראש קטן של חסה פריכה
רוטב לסלט:
כף רוטב סויה
כף סילאן
כף חומץ בן יין
כפית שמן שומשום
כפית שמן קנולה
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
שוטפים היטב את הבאקצ'וי והחסה.
מכינים את השעועית לפי ההוראות שכתובות על האריזה שלה.
חותכים את הבאקצ'וי, והשעועית קורעים את החסה לרצועות ומערבבים.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הסלט.
חותכים את הטופו לפרסות ומטגנים במחבת עם מעט שמן צמחי.
אחרי שהטופו משחים משני הצדדים, מוסיפים עליו את רוטב הסויה והסילאן.
מטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את החומץ והחמאת בוטנים.
מטגנים עד שהרוטב מצטמצם.
מניחים מעל מצע של סלט ירקות ירוקים.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות משק ויילר