מרק פטריות

חדשות כיפה באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא 21/11/22 16:45 כז בחשון התשפג

צילום: חלי ממן צילום יחסי ציבור
צילום: חלי ממן צילום יחסי ציבור

מצרכים

2 סלסלת פטריות שמפיניון או פורטובלו או שיטאקי טריות

1 בצל בינוני חתוך לקוביות

1 מלח, פלפל שחור ולבן, פטרוזיליה ושום לפי הטעם

6 כוסות מים

1 כפית אבקת מרק בטעם פטריות

הוראות הכנה

מאדים את הבצל, מוסיפים את הפטריות ומבשלים עם הבצל במשך 10 דק' על אש קטנה.

מוסיפים את המיל עם התבלינים, ומבשלים עוד רבע שעה. טוחנים הכל בבלנדר.

כתבות נוספות


Notice: Undefined variable: tmpUrl in /srv/sites/kipa.co.il/public_html/incFiles2021/footer.php on line 368

Notice: Undefined variable: tmpUrl in /srv/sites/kipa.co.il/public_html/incFiles2021/footer.php on line 368