מרק אפונה, ברוקולי וקישוא

חדשות כיפה 05/02/24 17:00 כו בשבט התשפד

מרק אפונה, ברוקולי וקישוא, צילום: Dina Photo Stories,Shutterstock
מרק אפונה, ברוקולי וקישוא, צילום: Dina Photo Stories,Shutterstock

מצרכים

בצל לבן גדול

250 גרם ברוקולי

1/2 קישוא

250 גרם אפונה

מלח, פלפל, צ'ילי למי שאוהב חריף.

לגרסה חלבית: גבינת פרמז'ן מגורדת

הוראות הכנה

קלפו את הבצל וחיתכו אותו לקוביות.

חתכו את הברוקולי והקישוא לחתיכות קטנות-בינוניות.

טגנו את הבצל קלות בשמן עד למראה שקוף-זהבהב.

הוסיפו את הבצל, הברוקולי, הקישוא והאפונה וטגנו קלות

הוסיפו מלח, פלפל וצ'ילי לפי הטעם.

כסו במים והרתיחו למשך 10 דקות.

הורידו לאש נמוכה ותבשלו את המרק לעוד 20 דקות.

טחנו את המרק בבלנדר.

אפשרי: הגישו את המרק עם שבבי פרמז'ן מלמעלה.

המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי

כתבות נוספות