מרק עדשים

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch 30/10/22 11:29 ה בחשון התשפג

צילום: קופרבוש סטודיו
צילום: קופרבוש סטודיו

מצרכים

100 גרם עדשים

1 גזר גדול

1 בצל

1 כרישה

1 שורש סלרי

4 נקניקיות מעושנות

2 תפוחי אדמה

מלח

פלפל

1 כף קמח

2 כפות שמן

פטרוזיליה

1 ליטר מים

הוראות הכנה

קולפים את הבצל וחותכים אותו דק.

מחממים סיר על הכיריים.

מוסיפים את השמן והבצל הקצוץ עד שהבצל נהיה שקוף

מוסיפים את הגזר, הסלרי והכרישה ומבשלים למשך 2 דקות.

מוסיפים את העדשים והמים. מניחים להן להתבשל כ-20 דקות על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב לסירוגין.

שוטפים, מקלפים וחותכים בינתיים את תפוחי האדמה לקוביות.

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והנקניקיות למרק.

מניחים לרכיבים להתבשל עוד 10 דקות.

מסירים את הסיר מהכיריים, מוסיפים את כף הקמח ומערבבים בעזרת מטרפה.

מתבלים

כתבות נוספות